Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Паелья з морепродуктами

Рис сам по соб нейтральний продукт, але його можна присмачити мдями, креветками, овочами та навть курятиною так готують паелью спанц. Що ж, вони на таких стравах розумються. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Рис
1
стак.
Оливкова оля
3
ст.л.
Зелений горошок
1/2
стак.
Солодкий перець
1
шт.
Цибуля
1
шт.
Часник
3
зуб.
Креветки
15
шт.
Мд
15
шт.
Куряче стегно
1
шт.
Лимон
1
шт.
Шафран
1
щепот.
Приготовление

1. Куряче стегно вдварити, вийняти з бульйону.

2. В бульйон зварити до напвготовност рис.

3. В оливковй ол обсмажити нарзан цибулю, часник паприку, додати шафран, нарзане куряче м'ясо, морепродукти рис, протушкувати, додати зелений горошок, посолити поперчити за смаком.

4. Подавати, прикрасивши лимоном.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 31.07.2020 09:21:33
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru