Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Палачинта

Угорська кухня трохи подбна до укрансько, отже смак деяких страв здаться нам звичним добре знайомим. Млинц-палачинти з м'ясною начинкою, запечен в духовц, також прийдуться нам до смаку. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Телятина
200
г
Свинина
200
г
Цибуля
1
шт.
Морква
1
шт.
Рослинна оля
5
ст.л.
Суха паприка
2
ст.л.
Приготовление

1. Телятину, свинину, цибулю, моркву пропустити через м'ясорубку.

2. Фарш обсмажити на ол, додати паприку викласти на млинц.

3. Згорнути млинц трикутником, поставити в духовку на 15 хвилин

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 21.05.2021 15:25:27
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru