Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Салат весняний

Французи розумються на легких та вишуканих стравах, якими, на наш розсуд, не можна наситися, зате можна насолодитися. Молода спаржа, сир бр, трошки хрустко капусти, гливи та чер мамо рецепт для гурмана. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Голвка блокачанно капусти
1
шт.
Спаржа
1
пуч.
Помдори чер
8
шт.
Сир бр
200
г
Гливи
200
г
Оливкова оля
4
ст.л.
Приготовление

1.Обсмажити гливи на оливковй ол (1 ст. ложка).

2. Спаржу вдварити (3 хв) в пдсоленй вод, остудити.

3. Капусту дрбно нашаткувати, додати гриби, спаржу, помдори сир, акуратно перемшати, полити оливковою олю.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 25.05.2021 15:19:03
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru