Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Рис з арахсом

Рис з овочами ми вс готумо часто. Це звична страва. Шеф-кухар Максим Виноградов пропону ускладнити рецепт, додавши до рису арахс. Поживно смачно.

Ингредиенты:
Рис
200
г
Арахс
50
г
Рослинна оля
2
ст.л.
Цибуля
1
шт.
Часник
1
зуб.
Помдор
1
шт.
Болгарський перець
1
шт.
Морква
1
шт.
Подрбнена зелень
1
ст.л.
Сль
По вкусу
Перець
По вкусу
Приготовление

1. Вдварити рис до готовност, вдкинути на друшляк.

2. На сковород обсмажити нарзану кубиками цибулю, додати до не крупно нарзаний перець, нарзану соломкою моркву, арахс, подрбнений часник, обсмажити сумш впродовж 5 хв.

3. Помдор нарзати кубиками, змшати з рисом, зеленню, додати обсмажен овоч з арахсом, перемшати.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 30.10.2020 18:10:09
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru