Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Холодний лтнй суп Таратор

Болгарський таратор з зелен, овочв та кефру стане примним обдом в спекотн вихдн. В страву треба додавати трохи льоду. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Нежирний кефр
500
г
Огрки
3
шт.
Рослинна оля
2
ст.л.
Часник
3
зуб.
Крп
1
пуч.
Очищен волоськ горхи
6
шт.
Сль
По вкусу
Перець чорний молотий
По вкусу
Приготовление

1. Огрки дрбно нарзати або натерти на крупнй тертц.

2. Часник пропустити через прес.

3. Горхи подрбнити качалкою.

4. Все перемшати, додати дрбно нарзаний крп, сль, перець залишити на 15 хв. Залити кефром, додати рослинну олю пару кубикв льоду.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 28.06.2020 17:39:44
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru