Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Морський окунь пд маковим соусом

Мак годиться не лише для випчки. З нього можна приготувати багато цкавих страв, наприклад, нжний соус до смажено риби. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Порцйне фле окуня
4
шт.
Борошно
4
ст.л.
Рослинна оля
4
ст.л.
Мак
4
ст.л.
Вершки
200
г
Бле вино
4
ст.л.
Сль
По вкусу
Перець
По вкусу
Приготовление

1. Фле окуня посолити, поперчити, обваляти в борошн обсмажити на ол з кожного боку по 1 хв.

2. Запарити мак окропом на 15 хв.

3. Додати до обсмаженого окуня бле вино, вершки, мак тушкувати 5 хв.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 08.09.2020 15:24:25
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru