Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Салат з абрикосами та курчам

Абрикоси прекрасно поднуються з м'ясом. Наприклад у чудовому лтньому салат з помдорами, прованськими травами та грчично-медовою заправкою. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Абрикоси
6
шт.
Мкс-салат
1
пуч.
Помдори чер
6
шт.
Копчена грудка курчати (або курки)
1
шт.
Грчиця
1
ч.л.
Мед
0,5
ч.л.
Рослинна оля
4
ст.л.
Прованськ трави
0,5
ч.л.
Приготовление

1. Приготувати салатну заправку, змшавши грчицю, мед, рослинну олю трави.

2. Абрикоси нарзати часточками, помдори навпл, грудку курчати смужками, салат порвати на велик шматки.

3. Все викласти в блюдо, перемшати, полити заправкою.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 10.07.2020 15:11:36
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru