Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Карпаччо з буряка

Продовжумо поповнювати запас втамнв в органзм, вживаючи страви з простих, доступних, але дуже корисних овочв. Карпаччо з буряка за рецептом шеф-кухаря Максима Виноградова чудова дея для зимового перекусу.

Ингредиенты:
Вдварений буряк
3
шт.
Бальзамчний оцет
2
ст.л.
Цукор
1
ч.л.
Оливкова оля
2
ст.л.
Скибки висвкового хлба
4
шт.
Фета
100
г
Крп
1
пуч.
Приготовление

1. Очистити буряк нарзати тонкими кружечками.

2. Приготувати маринад, змшавши вночком бальзамчний оцет, цукор оливкову олю.

3. На блюдо викласти кружечки буряка, полити маринадом.

4. На тости хлба намазати сир фета, перемшаний з нарзаним кропом, покласти х зверху на кружечки буряка.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 16.02.2021 18:23:50
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru