Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Риба тандор

Лосось, запечений з ндйськими спецями, лимонним соком та сметаною, страва для справжнх гурманв. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Фле лосося
400
г
Лимонний ск
1
ч.л.
Часник
1
ч.л.
мбир
1
ч.л.
Приправа гарам масала
1/2
ч.л.
Приправа тандор
1/2
ч.л.
Сметана
1
ст.л.
Рослинна оля
1
ст.л.
Приготовление

1. Фле риби нарзати на велик шматки, натерти спецями з лимонним соком. Зверху намазати сметаною. Дати настоятися 20 хв.

2. Запекти рибу в духовц впродовж 10-15 хв. при температур 220 С.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 15.01.2021 18:17:34
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru