Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Кролик у херес

Кролик, тушкований у вин по спанськи прекрасна страва, щоб зустрти Новий рк. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Кроляча тушка
1
шт.
Цибуля
1
шт.
Часник
2
зуб.
Солодкий перець
1
шт.
Оливкова оля
3
ст.л.
Естрагон
2
веточ.
Фенхель
1
ч.л.
Херес
1
стак.
Курячий бульон
1
стак.
Приготовление

1. Кролика розрзати на порцйн шматки, натерти сллю перцем.

2. Крупно нарзати солодкий перець, цибулю часник.

3. Шматки кролика обсмажити на розпеченй ол, перекласти в глибоку мнсть додати цибулю, часник, перець, естрагон, фенхель. Влити херес бульйон поставити в духовку, розгрту до 190 С на 1,5 г.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 30.12.2020 06:19:20
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru