Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Емпанадас

Емпанадас страва з Аргентини. Це невеличк пиржки з м'ясною начинкою, якими можна перекусити, подавати до борщу замсть хлба, або ласувати з гарячим чам. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Для тста:
Борошно
700
г
Свинячий жир
100
г
Вода
300
мл
Сль
10
г
Для начинки:
Яловичий фарш
500
г
Цибуля
1
шт.
Паприка
1
шт.
Яйця
2
шт.
Оливки
5-10
шт.
Кумин
1
ч.л.
Сль
1
ч.л.
Перець
1/2
ч.л.
Приготовление

1. У гарячу воду додати свинячий жир, сль борошно, замсити тсто, загорнути в плвку залишити на 30 хв.

2. Цибулю, паприку, оливки, зварен круто яйця дрбно нарзати, перемшати з фаршем спецями.

3. Розкачати тсто завтовшки 2 мм, нарзати кружки даметром 10 см, в центр кожного викласти начинку, кра з'днати.

4. Смажити емпанадас у фритюр до готовност (3-5 хв).

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 28.08.2020 15:16:13
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru