Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Переплки з портвейном

Вже можна пдбирати рзн цкав рецепти до Рздва та Нового року. Отже, спершу порадимо пкантну страву з переплок, тушкованих у вин. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Тушки переплок
4
шт.
Цибуля порей
1
шт.
Вершкове масло
200
г
Портвейн
1
стак.
Сало-шпик
100
г
Курячий бульон
1
стак.
Лимон
1
шт.
Сль
По вкусу
Чорний молотий перець
По вкусу
Приготовление

1. Тушки переплок натерти сллю перцем, загорнути в тонк скибочки шпику смужку цибул-порею.

2. У глибокй сковород розтопити 1 ст. ложку вершкового масла, обсмажити переплок, додати портвейн тушкувати 30 хвилин.

3. Переплок вийняти, влити бульйон уварити на .

4. У соус, що залишився, вбити вночком вершкове масло.

5. Подавати переплок пд соусом з скибочками лимона.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 27.11.2020 18:22:58
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru