Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Овочевий салат сальсаго

Окрм огркв та помдорв в зрал в салат додають фенхель та мбир. нгреднти для цього салату нарзають дрбнесенько-дрбнесенько, а заправляють не просто оливковою олю, а сумшшю ол, сол та лимонного соку. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Солодкий перець
1
шт.
Помдор
1
шт.
Огрки
2
шт.
Фенхель
1
шт.
мбир
20
г
Лимонний ск
1
ст.л.
Оливкова оля
3
ст.л.
Синя цибуля
1
шт.
Цукор
1
ч.л.
Приготовление

1. Фенхель вдварити 3-5 хв, охолодити, нарзати дрбними кубиками.

2. мбир натерти на дрбнй тертц, залити оливковою олю, додати цукор, сль, подрбнену цибулю, лимонний ск, зробити заправку.

3. Перець, помдор огрок нарзати дрбними кубиками, додати фенхель, заправити перемшати.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 10.11.2020 18:22:24
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru