Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Бограч

Угорський гуляш - бограч готують з великою клькстю паприки та м'яса. Це страва номер один в Угорщин, взитвка нацонально кухн. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Свиняч реберця
1
кг
Копчене сало
100
г
Морква
2
шт.
Картопля
2
шт.
Цибуля
1
шт.
Борошно
1
ст.л.
Паприка
2
ст.л.
Сль
1
ч.л.
Чорний перець
0,5
ч.л.
Приготовление

1. Сало нарзати обсмажити до золотистого кольору, додати реберця, злегка обсмажити.

2. Додати овоч, нарзан великими шматками.

3. Додати паприку, склянку води тушкувати 40-45 хв.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 15.09.2020 15:25:03
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru