Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Яловичина пд соусом пзу

Пкантна яловичина за португальским рецептом, маринована у соус з лимона, оливково ол, кнзи та гострого перчика, може стати вашою улюбленою стравою. Спробуйте. Радить шеф-кухар Максим Виноградов.

нгреднти:
Яловичина
200-300
г
Цибуля
1
шт.
Рослинна оля (для смаження)
2-3
ст.л.
Для соуса:
Кнза
0,5
пуч.
Зелений гострий перець
1
шт.
Половина лимона
Оливкова оля
50
мл
Сль, перець
По вкусу
Приготування

1. Приготувати соус: змшативснгреднтизбитиблендероммайжедооднордномаси.

2. Яловичинузамаринувативцибулолна1-2години,нарзатитоненькимишматочкамиобсмажитипо1-2хвзобохбокв,потмзалитисоусомтушкуватипротягом1хвилини.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 08.09.2023 15:15:32
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепти

Рецепти читачів

Кулінарні поради

Здорова їжа

Последние комментарии

  • Имя: Эдуард
    26.11.2023 | 11:42
    Подарите мужчине букет ирисов, не ошибётесь. Каталог FlowerMoscow https://flower.moscow/catalog/monobukes/monobukety-iz-irisov/ Подробнее..
© 2006-2024, mskclubs.ru