Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Рисовий пудинг з родзинками

Нжний рисовий пудинг з молока та нежирних вершкв, з родзинками, присмачений кардамоном шафраном, стане примним доповненням до чаю або кави. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Молоко
1
л
Вершки 10%-н
1
л
Рис басмат
100
г
Родзинки
150
г
Ячн жовтки
4
шт.
Кардамон
4
шт.
Шафран
1/2
ч.л.
Цукор
По вкусу
Приготовление

1. В глибоку пательню (сотейник) налити молоко вершки, довести до кпння, часто помшуючи.

2. Всипати рис, зменшити вогонь варити, помшуючи, 40-50 хв. Рдина повинна випаруватися, а страва набути консистенц соусу.

3. Додати цукор, молотий кардамон, шафран, родзинки жовтки.

4. Перекласти масу для пудингу у форму запкати 10 хв. Подавати охолодженим.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 12.01.2021 18:24:21
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru