Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Корейка, фарширована курагою чорносливом

Якщо ви ще не виршили, яка страва буде окрасою святкового новорчного столу приготуйте корейку, фаршировану сухофруктами. Готувати нескладно, а виходить справжня смакота. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Свинячий биток
1,5
кг
Чорнослив
10
шт.
Курага
15
шт.
Сль
0,5
ч.л.
Перець
0,5
ч.л.
Лавровий лист
4
шт.
Майонез
3
ст.л.
Приготовление

1. На свинячому битку зробити три поздовжнх надрза, натерти сллю, перцем майонезом.

2. У розрзи вкласти курагу чорнослив.

3. Обв'язати шпагатом, загорнути в фольгу, випкати в духовц 1-1,5 год при температур 180-190 С.

4. Охолодити, нарзати на порцйн шматочки, прикрасити зеленню.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 29.12.2020 18:19:13
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru