Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Паштет з свинини курятини

Ще один рецепт до новорчного або рздвяного столу паштет, запечений з двох видв м'яса, свинини та курятини. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Свиняча печнка
200
г
Свинячий ошийок
200
г
Куряч стегенця
400
г
Яйце
1
шт.
Вершкова оля
2
ст.л.
Коньяк
1
ст.л.
Часник
2
зуб.
Цукор
0,5
ч.л.
Сль
1
ч.л.
Перець
1/4
ч.л.
Лавровий лист
2-3
шт.
Приготовление

1. Печнку, свинячий ошийок, куряч стегенця часник пропустити через невеликий перфорований диск м'ясорубки.

2. У фарш додати яйце, цукор, коньяк, посолити, приправити перцем перемшати.

3. Форму змастити вершковим маслом, викласти в не фарш, зверху покласти лавровий лист, накрити фольгою. Запкати в духовц 1-1,5 год при температур 180 С.

4 Подавати з запеченими яблуками тостами.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 18.12.2020 18:25:00
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru