Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Цимес з морквою

Цимес традицйна святкова страва в зрал. Цимес, в залежност вд складу, може бути нутовим, бобовим, гарбузяним, сливовим... варанти цимеса з м'ясом. Ми спробумо приготувати цимес з морквою. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Морква
3-4
шт.
Чорнослив
10
шт.
Родзинки
2
ст.л.
Курага
10
шт.
Кмин
1/4
ч.л.
Цукор
2
ст.л.
Мед
2
ст.л.
Оливкова оля
2
ст.л.
Кориця
1/2
ч.л.
Сль
По вкусу
Перець
По вкусу
Приготовление

1. Моркву нарзати кружечками вдварити з додаванням кмину, кориц цукру до готовност, потм злегка обсмажити на оливковй ол.

2. Чорнослив, курагу родзинки запарити окропом на 15 хв, додати до моркви, перемшати, влити мед насипати спец.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 15.12.2020 03:21:37
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru