Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Струдель з спаржевою квасолею

Овоч завжди на користь нашому здоров'ю. А приготувати х можна по рзному. Шеф-кухар Максим Виноградов радить скуштувати струдель з листкового тста, з втамнною начинкою з зелено квасол та петрушки.

Ингредиенты:
Спаржева квасоля
300
г
Цибуля
1
шт.
Часник
1
зуб.
Рослинна оля
1
ч.л.
Консервована кукурудза
100
г
Подрбнена петрушка
2
ст.л.
Натертий твердий сир
4
ст.л.
Яйце
1
шт.
Листкове тсто
0,5
кг
Приготовление

1. Нагрти сковороду, влити рослинну олю, викласти квасолю нарзану цибулю, обсмажити 5 хв. Потм додати кукурудзу, петрушку, часник , добре перемшавши, смажити 1 хв.

2. Додати сир, перемшати прибрати з вогню, влити яйце перемшати ще раз.

3. На лист тста викласти сумш, згорнути у форм рулету, кра защипнути. Поставити в духовку на 20-25 хв.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 20.11.2020 18:12:13
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru