Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Рулька у пив

В холодну пору року час спробувати щось згрваюче та калорйне. Наприклад, свинячу рульку, спочатку вдварену у пив, а потм запечену в духовц з медом та грчицею. Це ж смакота! Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Рулька
1
шт.
Тене пиво
2
л
Часник
2
зуб.
Грчиця
2
ст.л.
Мед
2
ст.л.
Сль
1
ч.л.
Чорний перець
1
ч.л.
Приготовление

1. Рульку натерти сумшшю сол, перцю часнику, перекласти в каструлю, залити пивом варити 3 г.

2. Потм вийняти, натерти грчицею з медом запекти в духовц при температур 200 С впродовж 20 хв.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 03.11.2020 18:13:50
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru