Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Салат Мнський

Картопля, квашена капуста та гриби чудове поднання для обдньо страви. Блоруси роблять з цих продуктв салат ситний, не надто вишуканий, але дуже смачний. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Вдварена картопля у мундир
500
г
Цибуля
2
шт.
Печериц
500
г
Квашена капуста
150
г
Рослинна оля
50
г
Оцет
0,5
ч.л.
Сль
По вкусу
Цукор
1
ч.л.
Зелень
1
пуч.
Приготовление

1. Картоплю очистити, нарзати дрбними кубиками.

2. Гриби вдварити 3-5 хв в пдсоленй вод, остудити, нарзати скибочками.

3. Цибулю очистити, нарзати кльцями.

4. Квашену капусту злегка порубати.

5. З'днати все нгреднти, додати цукор, оцет, сль, зелень, заправити олю.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 27.10.2020 18:27:06
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru