Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Люля-кебаб

Погода дозволя у вихдний день вдпочити у двор чи в парку, подихати прозорим повтрям, влаштувати невеликий пкнк. Спробуйте приготувати люля-кебаб це смачна замна шашлику. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Свиняча лопатка
500
г
Сало
100
г
Цибуля
2
шт.
Зра
2
ст.л.
Кнза
1
пуч.
Сль
По вкусу
Перець
По вкусу
Приготовление

1 На м'ясорубц перемолоти м'ясо, цибулю сало, додати зру, кнзу спец, добре вимшати впродовж 5 хв.

2. Сформувати ковбаски, посадити на дерев'ян шпажки або шампури.

3. Смажити на розжареному вуглл 5-7 хв.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 23.10.2020 15:25:29
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru