Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Овочева запканка

Поки не закнчився сезон овочв, встигайте готувати корисн втамнн страви. Наприклад, запканку з цлого гастрономчного набору тут кукурудза, баклажан, морква, брокол. Та ще й запашн спец. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Стручки зеленого гороху
10
шт.
Качан кукурудзи
1
шт.
Часник
1
зуб.
Цукн
1
шт.
Баклажан
1
шт.
Морква
1
шт.
Голвка брокол
1
шт.
Твердий сир
100
г
Рослинна оля
6
ст.л.
Базилк
1
щепот.
Мускатний горх
1
щепот.
Тим'ян
0,5
ч.л.
Сль
По вкусу
Приготовление

1. Вс овоч крупно нарзати. Баклажан ошпарити окропом для видалення гркоти.

2. Овоч обсмажити на рослиннй ол впродовж 5-7 хвилин, в кнц смаження додати сль, мускатний горх, базалк, чебрець, часник.

3. Викласти обсмажен овоч в форму для запкання посипати твердим сиром. Поставити в духовку (температура 170-180 С) на 25-30 хвилин.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 16.10.2020 15:24:48
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru