Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Смажена барабулька с кропом

Страви з риби завжди смачн та доречн до обду чи вечер. Особливо якщо риба смажена. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Фле барабульки
500
г
Ск з 1-го лимона
1
шт.
Борошно
2
ст.л.
Крп
1
пуч.
Часник
1
зуб.
Вершкове масло
3
ст.л.
Рослинна оля
4
ст.л.
Сль
По вкусу
Перець
По вкусу
Приготовление

1. Барабульку скропити лимонним соком, натерти сумшшю з сол, перцю лимонно цедри.

2. Обваляти в борошн смажити на сумш рослинно ол та вершкового масла впродовж 5 хвилин. Перекласти рибу на блюдо.

3. У сковород, де готувалася риба, швидко обсмажити подрбнений часник, крп викласти на рибу.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 13.10.2020 15:27:40
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru