Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Слойки з шпинатом

Посмакувати випчкою у ранок вихдного дня запорука гарного настрою. А якщо покласти у начинку не солодощ, а зелень, буде ще й користь для здоров'я. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Бездржджове слойоне тсто
500
г
Шпинат
400
г
Цибуля
1
шт.
Часник
1
зуб.
Вершки
3
ст.л.
Рослинна оля
2
ст.л.
Яйце
1
шт.
Кунжут
1
ст.л.
Сль
По вкусу
Перець
По вкусу
Приготовление

1. Цибулю нарзати кубиками обсмажити на ол, додати подрбнен шпинат часник, вершки обсмажувати до повного випаровування вологи.

2. Розкачати тсто нарзати на квадрати по 4-5 см.

3. На серединку кожного квадратика викласти фарш, сформувати слойки, защпнувши зверху протилежн кнц, змастити збитим яйцем, посипати кунжутом, випкати 25 хв при температур 180 С.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 09.10.2020 15:10:16
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru