Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Гаспачо з маком

Якщо добре вродили помдори, солодкий перець та цибуля, готуйте з них свжий втамнний гаспачо. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Помдори
2
шт.
Часник
2
зуб.
Синя цибуля
1
шт.
Солодкий перець
1
шт.
Огрок
1
шт.
Мак
1
ст.л.
Оливкова оля
4
ст.л.
Вода
2
стак.
Сль
1
ч.л.
Чорний перець
0,5
ч.л.
Приготовление

1. Часник, сль, перець, помдори збийте в блендер, додайте оливкову олю, перемшайте.

2. Наржте дрбними кубиками солодкий перець, огрок цибулю, залийте водою збитими помдорами, добре перемшайте, зверху посипте маком нарзаною зеленою цибулею.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 06.10.2020 15:21:03
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru