Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Зральський кус-кус з помдорами

зральський кус-кус вдрзняться вд того, що готують у сусднх кранах. Вн ма трохи бльш крупинки, тому його треба варити, а не просто заливати окропом. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Кус-кус
1
стак.
Цибуля
1
шт.
Оливкова оля
3
ст.л.
Помдори
2
шт.
Часник
1
зуб.
Петрушка
1/2
пуч.
Приготовление

1. Кус-кус вдварити в пдсоленй вод до готовност.

2. Обсмажити на сковород дрбно нарзану цибулю часник, додати зелень, нарзан кубиками томати, перемшати з кус-кусом.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 25.09.2020 15:18:50
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru