Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Чурчхела

Виноградний ск нердко називають рослинним молоком, настльки вн корисний та поживний. Горхи теж мстять неабияку кльксть втамнв. Отже, чурчхела справжн лки, до того ж дуже смачн. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Виноградний ск
2
л
Горхи
1
стак.
Пшеничне борошно
200
г
Цукор
100
г
Приготовление

1. Горхи обсмажити очистити вд лушпиння, нанизати на нитку довжиною 40-45 см. На одному кнц зав'язати вузол, на ншому зробити петлю.

2. Виноградний ск уварити з цукром наполовину, додати борошно заварити до киселеподбного стану.

3. Опустити горхи в виноградний ск три рази, розвсити сушитися.

4. Коли чурчхела перестане липнути до рук страва готова.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 22.09.2020 15:15:43
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru