Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Баба-гануш

Баклажани можна назвати нацональним овочем зралю. Страви з них готують на снданок, обд та вечерю. Закуску з запечених баклажанв часто подають з прсними коржами птами. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Баклажани
4
шт.
Оливкова оля
2-3
ст.л.
Часник
2-3
зуб.
Сль
1/2
ч.л.
Петрушка
1/2
пуч.
Сметана
2
ст.л.
Кунжут
1
ч.л.
Лимонний ск
1
ст.л.
Приготовление

1. Баклажани часник надрзати уздовж запекти в духовц (температура 190 С).

2. Охолодити, очистити вд шкрки, розм'яти в пюре, додати сметану, спец дрбно порзану зелень, перемшати.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 04.09.2020 15:16:54
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru