Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Желе з винограду

Прозоре желе з блими або рожевими ягодами винограду прикрасить будь-який святковий стл. Та й у будн ним теж можна смакувати. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Ягоди винограду
200
г
Ск винограду
500
г
Желатин
20
г
Лимонний ск
4
ст.л.
Приготовление

1. Виноград ошпарити окропом зняти шкрку.

2. Виноградний ск довести до кипння, з'днати з соком лимона, в який попоредньо треба додати желатин.

3. У формочки викласти виноград, залити сумшшю соку з желатином поставити в холодильник на 1 годину.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 01.09.2020 15:23:42
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru