Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Хомус

Паштет з нуту улюблена закуска у кранах Сходу. Його подають до столу на снданок, на обд, на вечерю в гипт, Лв, Тунс, Сир та зрал. Достеменно невдомо, де хомус приготували уперше, важливо, що люблять його усюди. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Нут
1
стак.
Насння кунжута
2
ст.л.
Рослинна оля
2
ст.л.
Ск лимона
1
ст.л.
Сль
1
ч.л.
Цукор
1
ч.л.
Приготовление

1. Нут вдварити впродовж 1 г.

2. Кунжут обсмажити на сухй сковород до золотистого кольору, подрбнити в блендер з додаванням 1 ст. ложки рослинно ол.

3. Нут подрбнити в блендер з рослинною олю, сллю, цукром, лимоном кунжутною пастою (тахн).

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 14.08.2020 15:24:59
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru