Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Курча тапака

Ця страва всм вдома, дуже смачна досить проста у приготуванн. Отже, можемо насолодитися прекрасним смаженим курчам за грузинським рецептом, про який нам нагадав шеф-кухар Максим Виноградов.

Ингредиенты:
Курча
1
шт.
Вершкове масло
2
ст.л.
Сль
0,5
ч.л.
Червоний пекучий перець
0,5
ч.л.
Приготовление

1. Випатране курча розрзати вздовж грудки, розгорнути злегка вдбити молоточком.

2. Посолити, поперчити, викласти на розгрту сковороду, накрити тарлкою, поставивши зверху вантаж, смажити до золотисто скоринки (20-25 хв.).

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 28.07.2020 09:14:19
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru