Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Закуска з бло квасол та кабачка

Кулнарна сторя квасол нарахову вже 8 тисяч рокв саме стльки часу людство вжива в жу. Вона также ма висок цлющ властивост. А ще просто смачна. Отже, жте страви з квасол та будьте здоров. Рецепт квасолево закуски вд шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Банка консервовано квасол
1
шт.
Кабачок
1
шт.
Помдори
3
шт.
Цибуля
2
шт.
Рослинна оля
100
г
Часник
3
зуб.
Петрушка
По вкусу
Крп
По вкусу
Цукор
1
ч.л.
Сль
По вкусу
Приготовление

1. Нарзану великими кубиками цибулю обсмажити на рослиннй ол до золотистого кольору.

2. Додати помдори, нарзан кубиками, сль, цукор, тушкувати 10 хвилин.

3. Потм додати нарзану кубиками кабачок тушкувати ще 10 хвилин.

4. У готов овоч викласти вдварну квасолю, додати зелень часник, проварити 2-3 хвилини.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 24.07.2020 15:16:50
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru