Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Вишневий пирг

Сезонн страви влтку найсмачнш. Не пропустть нагоди приготувати пирг з начинкою з свжих вишень. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Для тста:
Држдж
30
г
Молоко
250
г
Цукор
80
г
Борошно
500
г
Маргарин
50
г
Яйця
2
шт.
Цедра з 1 лимона
1
шт.
Ванльний цукор
1
пакет.
Сль
По вкусу
Для начинки:
Вишн без ксточки
1500
кг
Цукор
75
г
Приготовление

1. Борошно просяти через сито 2 рази, додати држдж. У розгрте молоко додати цукор, маргарин, сль, ванльний цукор, цедру лимона , потроху додаючи борошно, замсити тсто.

2. Поставити тсто в тепле мсце на 60 хв.

3. Обм'яти, розкачати на деко, дати пднятися тсту (15 хв).

4. Викласти на тсто вишн з цукром, прикрасити смужками тста, змастити збитим яйцем.

5. Випкати 30 хв при температур 180 С.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 03.07.2020 15:20:56
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2020, mskclubs.ru