Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Яблука з рисово-горховою начинкою

Хочеться чогось смачненького незвичайного? Спробуйте солодк запечен яблука, начинен рисом та горхами. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Яблука
4
шт.
Лимонний ск
1
ст.л.
Молочний рис
400
г
Яйце
1
шт.
Цукор
1
ст.л.
Лсов горхи (фундук)
50
г
Приготовление

1. Зрзати у яблук верхвки чайною ложкою дстати м'якоть, окропивши лимонним соком, змшати з молочним рисом.

2. Яйце роздлити на блок жовток. Блок збити з цукром в мцну пну змшати з горхами, жовток з яблучно-рисовою масою, все перемшати наповнити яблука.

3. Випкати в духовц 30 хв при температур 180 С.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 18.05.2021 15:12:18
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru