Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Закритий бутерброд з яйцем

Замсть звично яшн та салату на перекус можна приготувати закритий бутерброд с тоств сховати овоч та яйце мж пдсмаженими хрусткими скибочками хлба. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Тостовий хлб
8
шт.
Майонез
3
ст.л.
Грчиця
1
ст.л.
Яйця
4
шт.
Помдори
2
шт.
Листя салату
8
шт.
Цибуля
1
шт.
Рослинна оля
4
ст.л.
Приготовление

1. Обсмажити тостовий хлб.

2. Змшати майонез з грчицею намазати тости.

3. На сковород пдсмажити яйця (з 2 сторн).

4. Цибулю помдори нарзати кружечками.

5. На 4 шматки тостового хлба викласти по листу салату, цибулю, помдори яйця, зверху знову лист салату накрити обсмаженим тостом. Жовток в яйц повинен бути рдким.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 14.05.2021 15:10:54
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru