Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Баранина в йогурт

Нжна баранина в соус з йогурту, присмачена чебрецем, прикрашена оливками та помдорами, родзинка грецько кухн. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Баранина
1
кг
Грецький йогурт
500
г
Яйця
2
шт.
Лимон
1
шт.
Часник
3
зуб.
Рослинна оля
0,5
стак.
Чебрець
0,5
ч.л.
Помдори
2
шт.
Оливки
8-10
шт.
Сль
1
ч.л.
Перець
1
ч.л.
Приготовление

1. М'ясо натерти перцем, часником, олю та посипати чебрецем. Запекти в духовц 40-45 хв при температур 200 С.

2. Йогурт змшати з збитими яйцями.

3. Баранину перекласти в глибоку мнсть.

4. Соус вд м'яса змшати з ячно-йогуртовою сумшшю, полити м'ясо, поставити в духовку на 30 хв, поки йогурт не загусне.

5. При подач прикрасити помдорами оливками.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 07.05.2021 00:13:57
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru