Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Тахдг

Коли страва з рису трохи пригора приста до дна в казан, ми вважамо, що вона зпсована. Але крани, де таку пригорлу хрустку крочку з рису цнують добиваються "горлого" ефекту спецально. Наприклад, ранц так готують тахдг. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Рис
2
ст.л.
Родзинки
0,5
ст.л.
Сль
0,5
ч.л.
Йогурт 10%-ний
4
ст.л.
Вершкове масло
5
ст.л.
Приготовление

1. Рис вдварити до напвготовност. Перемшати з сллю, йогуртом родзинками.

2. мнсть з товстим дном змастити маслом, викласти рис, добре утрамбувати, поставити на плиту на середнй вогонь на 10 хв, потм зменшити вогонь до мнмуму тримати ще 30-40 хвилин.

3. Перевернути на тарлку пдсмаженою стороною догори.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 23.04.2021 15:08:45
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru