Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Суджук

Суджук один з традицйних для тюркських народв видв ковбаси. Укранц з цю стравою познайомилися завдяки сусдам кримським татарам. Спробумо тепер суджук по казахськи. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Конина або яловичина
500
г
Тонк кишки (0,5, метра)
Часник
3
зуб.
Сль
1
ст.л.
Цукор
1
ст.л.
Приготовление

1. М'ясо нарзати дрбними шматками, натерти сллю, цукром часником, залишити в холодильнику при t 2 С на 2 дн.

2. Пдготовлен, очищен промит кишки нафарширувати м'ясом закоптити в коптильн, або готувати в духовц при t 50 С впродовж 8-10 год.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 16.04.2021 15:08:16
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru