Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Баурсаки

Баурсаки вдома популярна страва з казахсько кухн, неодмнний атрибут святкового столу. Це држджов повтрян пончики, смажен у фритюр в казан. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Борошно
600
г
Цукор
2
ч.л.
Сль
1
ч.л.
Вода
0,5
стак.
Кефр
1
стак.
Сух држдж
1
пакет.
Яйце
1
шт.
Рослинна оля
5
ст.л.
Приготовление

1. У теплий кефр висипати држдж, цукор трохи борошна, зробити опару.

2. Потм додати борошно, яйце, масло, воду сль, замсити тсто вдставити на 30 хв, щоб пднялося.

3. Сформувати з тста невелик кульки смажити х у фритюр до готовност (1-2 хв).

4. Викласти на блюдо посипати цукровою пудрою.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 06.04.2021 15:08:21
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru