Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Запканка з шпинатом

Шпинат, мускатний горх, трохи часнику, ячн жовтки та вершки знадобляться вам для овочево запканки, яку ви приготуте дуже швидко, а з'сте ще швидше. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Свжий або заморожений шпинат
500
г
Ячн жовтки
3
шт.
Мускатний горх
1
щепот.
Часник
2
зуб.
Вершкове масло
1
ст.л.
Вершки 30%-н
100
г
Сль
1
щепот.
Перець
1
щепот.
Приготовление

1. Свжий шпинат обдати окропом дрбно нарубати, а заморожений розморозити злити рдину.

2. Вершки збити мксером, додати жовтки, мускатний горх, подрбнений часник, сль шпинат. Все перемшати.

3. Форму змастити вершковим маслом, вилити в не сумш поставити в духовку, нагрту до 180 С на 20-25 хв.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 16.03.2021 18:10:26
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru