Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Салат з буряка, ялтинсько цибул руколи

Пкантний свжий втамнний салат з буряка та цибул не лише примний на смак, але й допоможе пдтримати здоров'я до появи першо зелен сезону. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Буряк
2
шт.
Ялтинська цибуля
2
шт.
Рукола
100
г
Рослинна оля
3
ст.л.
Винний оцет
1
ч.л.
Фсташки
50
г
Скибочки бородинського хлба
4
шт.
Цукор
По вкусу
Сль
По вкусу
Приготовление

1. Буряк помити , поклавши на деко, поставити в духовку (температура 180 С) на 60 хв. Вийняти, остудити, очистити вд шкрки, нарзати часточками.

2. Ялтинську цибулю очистити, нарзати часточками.

3. Деко застелити пергаментним папером, викласти цибулю, скропити винним оцтом, рослинною олю, злегка присипати цукром поставити запкатися в духовку (температура 180 С) на 10 хвилин.

3. На блюдо по колу викласти буряк цибулю, а в центр грку руколи, посипати фсташками, полити рослинною олю, прикрасити тостами з хлба.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 02.03.2021 18:19:03
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru