Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Курка-гриль з травами

Запечена в духовц цла курка завжди доречна страва для смейного обду чи вечер. А якщо додати до не тршки духм'яних трав, то вона "загра" новими вдтнками смаку. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Курка
1
шт.
Сль з спецями
1
По вкусу
Вершкове масло
2
ст.л.
Лимон
1
шт.
Чебрець
1
щепот.
Розмарин
1
щепот.
Приготовление

1. Курку ретельно вимити насухо витерти.

2. Розтопити вершкове масло, змшати з пряною зеленню обмазати цю сумшшю курку зовн зсередини. Лимон розрзати навпл покласти всередину курки разом з чебрецем розмарином.

3. Запкати в духовц при температур 200-230 С 1 годину.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 19.02.2021 18:26:56
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru