Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Салат з топнамбура

Топнамбур не дуже популярний продукт. Але його варто додавати в меню, особливо наприкнц зими, коли запас втамнв в органзм вже на критичнй вдмтц. Його коренеплоди не втрачають корист впродовж холодно пори року. А шеф-кухар Максим Виноградов подлився з нами рецептом зимового салату смачного, освжаючого, з пкантною заправкою.

Ингредиенты:
Листя салата
1
пуч.
Топнамбур
5
шт.
Морква
1
шт.
Бринза
100
г
Рослинна оля
3
ст.л.
Кунжутна оля
1/2
ч.л.
Блий винний оцет
1
ст.л.
Цукор
1
ст.л.
Подрбнена петрушка
1
ст.л.
Сль
По вкусу
Приготовление

1. Топнамбур, моркву очистити нарзати дрбною соломкою (можна натерти на тертц).

2. Бринзу нарзати кубиками, листя салату помити обсушити.

3. Приготувати салатну заправку, змшавши вночком рослинну, кунжутну олю, винний оцет, цукор петрушку.

4. У глибокй мисц змшати, подрбнивши, листя салату, моркву, топнамбур сир. Заправити салат.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 12.02.2021 18:10:14
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru