Русский
Русский
English
Статистика
Реклама

Мбирний соус с кунжутом ансом

мбирний соус не самостйна страва, а додаток, який ма надавати овочевому салату, м'ясу або риб гостро-солодкого присмаку та тонкого аромату. Рецепт шеф-кухаря Максима Виноградова.

Ингредиенты:
Свжий мбир
50
г
Плоди ансу
4
шт.
Курячий бульон
1/2
стак.
Гриби гливи
100
г
Кунжут
2
ст.л.
Рослинна оля
1
ст.л.
Кунжутна оля
1
ст.л.
Зелена цибуля
1
пуч.
Часник
2
зуб.
Бальзамчний оцет
2
ст.л.
Рисовий оцет
2
ст.л.
Цукрова пудра
1
ч.л.
Приготовление

1. мбир очистити нарзати соломкою.

2. В сковордку влити кунжутну рослинну олю, обсмажити цибулю, часник насння кунжуту.

3. Додати бульон, оцет, спец, цукор варити 5 хв. Поднати з грибами варити ще 1 хв.

comments powered by HyperComments
Источник: www.ogorodnik.com
К списку статей
Опубликовано: 29.01.2021 18:15:01
0

Сейчас читают

Комментариев (0)
Имя
Электронная почта

Рецепты

Рецепты читателей

Кулинарные советы

Здоровая еда

Последние комментарии

© 2006-2021, mskclubs.ru